Grey's Anatomy ♥

Wihoo! Om tio minuter är det sässongspremiär på favoritprogramet Grey's Anatomy. Som jag har väntat, det är den underbaraste TV-serien ever! All min kärlek till den. Nu blir det plugg i några minuter sedan bänkar jag mig framför tvn. Ciao!

Just a small step towards the future.


Bara jag som saknar sommarvärmen?

Har pluggat hela dagen sedan jag kom hem. Kul har det inte varit, men jag har fått väldigt mycket gjort i alla fall. Jag är faktiskt väldigt nöjd med mig själv, nu slipper jag stressa.
Ätit en kanelbulle har man ju också gjort, det ör ju ett måste på kanelbulledagen! Man nu ska jag fortsätta plugga och sedan ska jag gå och sova. God Natt! ♥

hahahahahhahahahahhahahahahhahahhahahahahahah

HAHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHA, kan inte sluta skratta, en helt random tjej gjorde nyss min och claras dag. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH älska den här tjejen <3

Headache

Jag har lust att ta en tupplur just nu, är hur trött som helst. Har stannat inne hela dagen för att jag har haft ont i huvudet och kallsvettats lite... Inte trevligt, men det händer alla. Tyvärr kan jag inte gå och sova för min farmor kommer över på middag snart. Kanske kan ta en dusch och se om det hjälper. 

godmorgon



Nu har jag med mycket möda stigit upp ur min varma, sköna säng. Det är så svårt att motstå tanken att krypa ner under täcket och somna om. Men nej det ska vi inte göra nu när det är skola imorgon.
Dagen till ära ska jag väl plugga och städa. Men om någon vill hitta på något så gör jag väl hellre det än att vara helt patetisk och sitta instängd på mitt rum hela dagen.

'cause nothing will change the way i feel

Bild från Dubrovnik i somras.

RSS 2.0